​RING PÅ TELEFON:

+45 35 35 98 98

Dørtelefoner til boligforeninger

Nelcom A/S i Rødovre på Sjælland er eksperter i at yde professionel hjælp til boligforeninger. Gennem årene har vi betjent og serviceret et stort antal glade og tilfredse boligforeninger med dørtelefoner.

​​

​​Dørtelefonen giver mig problemer - hvad gør jeg?

​​Når en dørtelefon i jeres boligforening pludselig ikke virker korrekt - eller slet ikke virker - opstår der hurtigt problemer, men Nelcom A/S har løsningen. Vi tilbyder både etablering af helt nye anlæg eller reparation af et allerede eksisterende anlæg på hele Sjælland.

Nelcom A/S tilbyder professionel service til dørtelefoner

Hvis uheldet er ude, og dørtelefonen ikke fungerer efter hensigten, kommer vi kommer vi gerne ud og kigger på anlægget. Her inspicerer vi det først grundigt og forhører os om jeres behov, inden vi giver et kvalificeret bud på den optimale løsning. 

​Her går vi altid målrettet efter at rådgive vore kunder i et detaljeret omfang, så de er i stand til efterfølgende at vælge den bedste og smarteste løsning: Både ud fra den givne situation og et specifikt budget.

​Vi har stor erfaring med at yde service på defekte anlæg, men har også specialiseret os i at montere og installere splinternye og velfungerende dørtelefoner til en boligforening.


​​Kontakt os og få et stærkt tilbud på dørtelefoner

​Når jeres boligforening har brug for nye dørtelefoner, eller blot hjælp til at få den nuværende til at fungere optimalt, så kontakt os på +45 35 35 98 98 eller på e-mail kontakt@nelcom.dk via vores kontaktformular. 

FIRMA​

Nelcom A/S

CVR: 35526811​

ADRESSE

​​Mose Alle 17, 2610 Rødovre

Find vej på Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 35 35 98 98

E-mail: kontakt@nelcom.dk