​RING PÅ TELEFON:

+45 35 35 98 98

Videoovervågning​ kan forebygge forbrydelserne

​Hos Nelcom A/S i Rødovre, har vi opbygget stor erfaring inden for videoovervågning, især til kunder på Sjælland. På denne måde kan vi være med til at sikre trygheden for vores kunder, da dette kan forebygge diverse forbrydelser i form af fx. hærværk, tyveri eller sabotage. Vi tilbyder altså vores ekspertise inden for videovervågning, så kunderne kan føle sig sikre og trygge både i hjemmet og på arbejdet.


Vi tilbyder alsidige løsninger til professionel videoovervågning

​Vi prioriterer at sikre vores kunder mod utryghed i hverdagen, og er derfor eksperter i at installere anlæg til overvågning af eksempelvis fællesarealer i boligforeningen eller firmaet. 

Vi er i stand til at tilbyde mange former for service inden for videoovervågning, hvilket inkluderer ekspert-rådgivning, hvor vi identificerer kundens behov. Derefter udarbejder vi den bedste individuelle løsning.

Dette gælder både at montere helt nye anlæg eller at udføre reparationsopgaver på beskadigede installationer.

Nelcom A/S kommer ud til kunderne og giver via inspektion og rådgivning et professionelt bud på den bedste løsning i den givne situation. 

Er der tale om fejl på et allerede eksisterende anlæg, så finder vi defekten og sikrer, at kunden igen har velfungerende videoovervågning til rådighed.

Kontakt os og få en sikker overvågningsløsning

Hvis der er utryghed i hjemmet eller firmaet i Herlev, kan dette forbedres via videoovervågning af bl.a. større fællesarealer. Kontakt Nelcom A/S på e-mail kontakt@nelcom.dk eller på telefon +45 35 35 98 98 for at få den bedste løsning på hele Sjælland.​

FIRMA​

Nelcom A/S

CVR: 35526811​

ADRESSE

​​Mose Alle 17, 2610 Rødovre

Find vej på Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 35 35 98 98

E-mail: kontakt@nelcom.dk